//creativepeak.fi/wp-content/uploads/KEIDAS_2020-1.jpg//creativepeak.fi/wp-content/uploads/KEIDAS_2.jpg//creativepeak.fi/wp-content/uploads/KEIDAS_4.jpg

Keidas

Uusi puutarhalehti Keidas ilmestyi 7.5.2021

Se on hyväksytty valikoimiin mm. S-ryhmän ja Keskon ketjuihin, Tokmannille, Suomalaiseen Kirjakauppaan, Akateemiseen Kirjakauppaan, Halpahalliin ja R-kioskeille.

”Keidas – elämää puutarhassa” on uusi, rehevä ja elämänmakuinen puutarhalehti, jonka nurmikkoa ei ole leikattu kynsisaksin. Se on pihalla, kumisaappaissa elinympäristöään suunnittelevan ihmisen lehti. Ulkona viihtyvän ja erilaisten pihojen ja puutarhojen tunnelmia rakastavan käsikirja.

Keidas on aloittelijan vertaistuki, konkarin kaveri ja haaveilijan päiväuni. Leikkokukkia pientilalla, mehiläispesiä huvilan muotopuutarhassa ja perinneperennoja vanhojen omenapuiden katveessa. Keidas vastaa puutarhaystävien ikuiseen kauneuden kaipuuseen ja kasvattamisen iloon.

Vinkkejä kasvihuoneen rakentamiseen, omenasiiderin tekoon ja kukkapenkin perustamiseen. Tunnelmointia aamuauringon valossa, iltajuhlien hämärässä ja avoimissa puutarhoissa. Elämää ulkona, elämää puutarhoissa ja pihoilla. Keidas on täynnä elämää.

Keidas on Creative Peakin uusin omakustanne, joka vastaa puutarhanhoidon nopeasti kasvaneeseen kiinnostukseen erityisesti nuorten ja kaupunkilaisten parissa (Kantar, 2020). Lehtipistemyynnissä puutarha-tuoteryhmän lehdet olivat viime vuonna voimakkaimmassa kasvussa (+ 16 %, myynti yli 90 milj. euroa).

Lataa mediakortti tästä