//creativepeak.fi/wp-content/uploads/pikkukaupunki-2020.jpg//creativepeak.fi/wp-content/uploads/pikkukaupunki_magazine_covers19.jpg//creativepeak.fi/wp-content/uploads/Pikkukaupunki_fiilis.jpg//creativepeak.fi/wp-content/uploads/Pikkukaupunki_fiilis-2.jpg//creativepeak.fi/wp-content/uploads/Pikkukaupunki_netti_1.jpg

Pikkukaupungissa yhteisöllisyyteen ei tarvita älypuhelinsovellusta!

Pikkukaupunki on paitsi aikakauslehti, myös nousussa oleva ilmiö. Se on kertomus ihmis- ja luonnonläheisestä elämästä Kehä koomosen ulkopuolella, jossa suurin osa väestöstämme asuu.

Pikkukaupunki-lehti kertoo elämänmenosta pikkukaupungissa ja maaseudulla: ihmisistä, tapahtumista, palveluista, ilmiöistä – suomeksi ja ruotsiksi. Lehti on kunnianosoitus Loviisalle, kauniille kaupungille, jossa ihmisen on helppo viihtyä ja jossa vieraat tuntevat itsensä tervetulleiksi. Pikkukaupunki on lisäksi ajan hermolla kiinni oleva tuhti lukupaketti.

Loviisa on sympaattinen, kaksikielinen rannikkokaupunki alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Merellinen, elävä, aito, välitön, ystävällinen, luova, tapahtumarikas, kulturelli ja kansainvälinen!

Loviisa on pinta-alaltaan suurempi kuin Helsinki, Vantaa ja Espoo yhteensä – silti asukkaita on vain 15 000. Loviisassa ei ole liikennevaloja eikä parkkipirkkoja saati ruuhkia! Korkeintaan juhannuksena marketissa.

Pikkukaupunki-lehti on 92–112 sivuinen tuhti luku- ja infopaketti. Se ilmestyy kahdesti vuodessa, kesän alussa ja joulun alla talven kynnyksellä. Lehden painosmäärä on 15 000–20 000.

Pikkukaupunki on Creative Peakin luoma konsepti, ilmiö ja omakustanne – ja tärkeä osa kaupunkimme asumisen markkinointia. Lehti on ilmestynyt yli 15 vuotta ja sillä on lähes 2 000 tilaajaa Loviisan ulkopuolella.

Lataa mediakortti tästä

Kiinnostaako lehtikonsepti, lehden suunnittelu tai lehden teko? Ole yhteydessä!